23 | 01 | 2019

Nyheter

Bra start på første dag i årets adidasMx cup. Uavgjort i første kamp mot Kammerherreløkka. Her hadde vi mange gode sjanser og skudd på mål i slutten av kampen, men ballen ville ikke inn.

Oilers Løkka

Her under kampen mot Løkka

Andre kampen mot Teledølene fikk vi imidlertid uttelling og vant med behagelige 3-1. Det var gode enkeltspillere, men de spilte ikke godt sammen.

Håndballgruppa er desverre ikke aktiv lenger {jcomments on}

 

Om du kjenner flere som ønsker å spille og vil starte opp gruppa igjen så bare ta kontakt (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

 

Du kan også kontakte Maria om du har spørsmål.

Maria Skaraas, Tlf: 91804298,
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sesongen er nå i gang for bedriftsidrettslagets eneste håndballag. Damelaget Yara trener i Hydrohallen mandager fra 18 til 19. Seriekampene spilles på mandager og tirsdager i forskjellige haller i Grenland.

Sesongen er nå i gang igjen for alle tre lagene. Damelaget trener i hydrohallen mandager 18-19. Alle lagene spiller kamper på mandager eller tirsdager i forskjellige haller i Grenland

Håndballen har nå tatt sommerferie. Vi starter opp igjen i midten av august. Nye spillere er hjertelig velkommen, bare ta kontakt med gruppeleder.

Ressurser


Bruk grasrotandelen din i Norsk Tipping til støtte av HIP-BIL

Org.nr. 971322276

Link til sms-oppskrift og skjema