Kampfakta:
Skienshallen 1.12 kl. 19:10
Klyve Innebandy - Oilers: 3 - 10
Målscorere: Eirik (3), Marcus (2), Jan Henning (2), Daniel (2), Magnus

Selv om dette var den 1. desember var det ikke en adventsgave Blunke Første omgang startet med jevnt spill og endte 2-2. Vi holdt et høyt tempo på tross av at vi kun hadde to innbyttere. Innlånt ny keeper i første omgang gjorde en etter forholdene god omgang. Andre omgang startet litt trått, men etter en stund løsnet det. Vi hadde god uttelling og stillingen ble 2-6 til oss etter andre omgang. Tredje omgang var preget av fremdeles høyt trykk mot Klyve som ikke svarte med spesielt godt forsvarsspill. I denne omgangen satt vi fire mot Rogers ene Zorromål fra bak vårt mål. Vi hadde to utvisninger i løpet av kampen og vi vil gjøre nødvendige tiltak internt.

Spillermessig utmerket alle seg med godt spill. Makcus hadde mange fine løp og også to fine scoringer så her har det løsnet. Eirik er tilbake i god gammel scoringsform og satt tre fine mål fra god avstand. Jan Henning hadde god innsats i forsvar på tross av et par fristelser til Klyve. Han satte også to fine mål selv om har spilte back. Daniel gjorde en god jobb for dagen i angrep og satte også to fine mål. Sigurd spilte solid og slapp ikke mange til skuddsjanse. Kameraten til Jan Henning - Magnus, tatt inn som reserve satt også et mål. Bjørn Olav holdt målet på en god måte som alltid og kan skilte med færrest mål mot seg så langt i serien.

Vi er nå på toppen av tabellen. Fortsetter vi i samme gode spor kan den plassen bli vanskelig for andre å erobre. Kul