Kampfakta:
Skienshallen 8.12 kl. 18:15
Oilers - GBL: 6 - 4
Målscorere: Eirik (2), Målsniken(2), Svensken (1), Jan Henning (1)

Første periode var som vanlig jevn og endte 3-3. Jan satte stolt inn det første med et vakkert skudd fra backplass. Eirik og målsniken kom også på skåringslista i første omgang. Ellers hadde vi et annulert mål fordi dommer ikke så at den var inne og mens gutta "diskuterte" med dommern gikk GBL rett i angrep og skåret.......

Mer bråk med dommeren ble det i andre periode da Kristian fikk en tominutter fordi dommer var lei syting, på vei ut av banen kom en kommentar som gav to nye minutter.. Og da lurte Christian på om dommern hadde mer i boka og fikk da matchstraff :D streng reaksjon fra dommern men vi må klare å ta en utvisning uten å klage/diskutere, ok? :) med bare en innbytter ble resten av kampen en test av kondisjonen i laget. Inspirert av målet sitt i første periode så skjøt Jan Henning "fjorten hundre skudd" i andre periode... Rafnes stil over spillet.. dårlig periode av laget men var bra innsats, vi ungikk mål i undertallet og perioden endte målløs begge veier.

Siste periode ble knallhard jobbing. Eirik, svensken og målsniken satte tilsammen 3 vakre mål. Bak var Jan og Daniel (banens beste?) fantastisk og GBL fikk bare ett mål. Glenn Ole spilte også en veldig god kamp, flott å se at teknikken med ball blir bedre for hver trening/kamp. Debutanten i mål får godkjent :)

Kampen endte 6-4 noe som gjør at vi tar juleferie på tabelltoppen. Alt i alt en veldig deilig og fortjent seier. Gutta kan spise julematen med et smil om munnen men så gjelder det å samle seg for den viktige andre halvdel av serien!