Kampfakta:
Skienshallen 12.1 kl. 19:10
Oilers - Bamble Indians: 9 - 3
Målscorere: Robert (3), Eirik (2), Målsniken (2), Glenn-Ole (1), Helge (1)

Første omgang startet med et baklengs. Indianerne hadde bare en innbytter, så kruttet tok snart slutt. På slutten av første omgang hadde vi rimelig god kontroll og gikk til pause med 2-1.

Andre omgang var preget av mye godt spill fra Oilers. Målene begynte å renne inn hos Indianerne på tross av en god keeper.

Tredje omgang var preget av mer iver enn kontroll og vi fikk to baklengs. Her kunne vi med fordel fortsatt taktikken fra andre runde og ikke gått så høyt. Vi fikk også mål i denne omgangen. Spillemessig gjorde alle en god jobb. Nesten alle i angrepsrekka scora og forsvaret var solid. Daniel hadde også mange gode skudd på mål, men denne gangen ville de ikke inn.

Keeper var god nede, men denne ballen satt Robert opp under tverrleggeren. Assist fra Jan Henning.

Nok en pen scoring. Som teksten på bildet sier er denne på vei til krysset, levert av Sten Egil.