Kampfakta:
Skienshallen 09.02 kl. 21
Oilers - Kammerherreløkka: 4-1
Målscorere: Eirik, Robert, Jan, Daniel

Kampen starter tett og litt nervøst fra begge lag, men vi har trykket på Løkka. Mot slutten av 1 omgang scorer Eirik etter fin pasning fra Robert. Omgangen ebber ut 1-0. Tidlig i 2 omgang får vi en kalddusj etter tellefeil i forsvar og godt pasningsspill av Løkka, 1-1. Seinere i 2 omgang er det igjen fint angrepsspill og Robert drar av en forsvarsspiller og setter ballen nydelig opp i hjørnet for keeper. Omgangen ender 2-1. Siste omgang blir tett og preges av at begge lagene veldig gjerne vil vinne. Vi har mange skudd på mål, men Løkka ligger kompakt bak og har en god keeper. Keeper gjør imidlertid en feil og fomler en ball over streken etter bra jobbing av Jan. Du får den scoringen under tvil JanBlunke. Etterhvert blir engasjementet stort på begge lag og begge lag får utvisninger. En kort stund har vi bare 3 spillere på banen. I undertall jobber de 4 på banen heroisk og Daniel jobber seg helt fra bakcplass fram og scorer. Ufattelig deilig og viktig scoring. Vi holder unna til dommeren blåser og kampen ender 4-1. Alltid gøy å spille mot Løkka. Selv om det er mye vinnervilje på begge lag, er det ikke grisespill som mot visse andre lag... Apropos det - RA Bil vant igjen i går de også, så nå blir det ren seriefinale førstkommende torsdag. Vi setter champagnen til kjøling...Kul

Vil ellers trekke fram keeper som den viktigste spilleren for oss i går tett fulgt av Daniel med sin vinnervilje og kondis. Ellers viser vi igjen at når vi har innbyttere, er det vanskelig å slå oss. Oilers for seriemesterskap 2012!

Løkka har også skrevet kritikk fra kampen.