images/felles/utskrift_header.jpg

Kampfakta:
Skienshallen 25.10 kl. 20:00
Oilers - Kammerherreløkka: 3 - 3
Målscorere: Robert (2), Eirik

Endelig i gang med serien igjen. Første kamp var mot Løkka så det ble ingen myk start. Dommeren markerte også at det var en ny sesong og demonstererte at fair play ikke gjelder for dommere.

Eirik puttet det første målet og da var kampen i gang. Første omgang ble kun 11 min pga. sen start og var rimelig jevn. Andre omgang var vi klart best. Vi holdt trykket på Løkkas side. Ved omgangens slutt ledet vi 3-1. Det var mye godt spill hvor tre nye spillere, Petter, Svend-Martin og Vegard viste solide prestasjoner og det var ikke lett å se at de var nye på laget.

Tredje omgang ble vi presset hardere og løkka klarte å utligne til 3-3 to minutter før slutt. Siste minuttet hadde vi en sjanse som stoppet under Løkkas keeper på streken, så vi var veldig nær en seier.

To spillere utmerket seg spesielt, først Bjørn Olav med en serie redninger vi ikke har sett maken til fra noen keeper tidligere. I tillegg viste Christian seg fra sin gode side i forsvar. Snappet mange baller og demonstrerte overlegen kontroll og var nær ved å score.{jcomments on}

Les Løkkas kritikk av kampen her