Overordnet kategori: Innebandy
Treff: 1502

Oilers møtte supergutta fra Porsgrunn kommune torsdag 1. november. Oilers stilte et veldig bra lag og tok ledelsen allerede etter 20 sekunder da Sætre gikk helt opp fra backplass og spilte Eirik nydelig fri slik at han bare kunne sette ballen i mål. Vi hadde kontroll hele første omgang og de få sjansene som kom, reddet vår eminente keeper - Bjørn Olav. Første omgang ebbet ut med 3-0 til oss. 2 omgang startet litt trått. Vi hadde mye av spillet, men det var først etter en del minutter at det kom en ny scoring. Etter 2 omgang ledet vi 5-0. vi bestemte oss for å forsøke å skru opp tempoet ytterligere. Det funket og i 3 periode rant målene inn (rett vei). Vi fikk til mye godt samspill og da dommeren blåste i fløyta, stod det 10-0 til oss.Kul

Av gode prestasjoner, må vi igjen trekke fram Sætre på backplass og keeperen Bjørn Olav. BO hadde ikke så mye å gjøre i dag, men hadde likevel flere gode redninger. Sætre er trolig den beste spilleren i serien nå. Som back er han også den 4 angrepsspilleren og er likevel rask nok til å stoppe evt. overganger som måtte komme. Ellers var de nye kantene Thomas og Svenn meget gode. Dette lover godt framover!!