Kampfakta:
Skienshallen 16.11 kl. 20:00
Oilers - GBL: 6 - 8
Målscorer: Thomas, Christian, Sten Egil, Robert

Kun 7 av 9 dukket opp på denne viktige kampen mot serieleder GBL, så det var duket for en tøff kamp. GBL startet bra med første scoring etter mindre enn et minutt, og med et til rett etter dette. Jan Henning debuterte som keeper og lærte raskt en del trix for å stoppe GBL sine skudd. Dommeren var også fersk og blåste ikke engang på de mest opplagte ting (dytt i ryggen, slag på kølle, mange spark på ballen...). Han dømte likt (like lite) for begge lag, så slik var det rettferdig, men temperaturen og spillet bar preg av at det ikke ble dømt.

Vi reiste imodlertid kjerringa og utlignet til 2-2. Det ble imidlertid kortvarig og GBL gikk igjen opp i ledelse. Enda en gang var vi oppe i likt på 4-4 og viste at vi ikke lot oss kue. Etter andre omgang var stillingen 5-6 og håpet var der fortsatt. I tredje omgang begynte kreftene imidlertid å ta slutt og Sten Egil fikk en skade og ble liggende med smerter i kneet. GBL dro senere bokstavlig talt på seg en utvisning. Vi scoret i flertall, men det var GBL som puttet flest i siste periode.

Alt i alt spilte vi en god kamp tatt i betraktning at GBL hadde nok folk og vi bare hadde en innbytter. Forsvaret med Christian og Sigurd var solig og Thomas viste igjen at han bidrar godt for Oilers. Jan henning gjorde en tapper innsats ved å ta keeperjobben.{jcomments on}