Overordnet kategori: Innebandy
Treff: 1310

Oilers vant ganske enkelt mot Klyve torsdag 22. november. Etter en litt dårlig start med 1-0 til Klyve, var vi i realiteten aldri truet. Etter målet til Klyve svarte vi raskt og ga oss ikke før det var 5-1 til oss etter første omgang. 2 omgang var jevnere spillemessig og vi fikk kun 1 mål i denne perioden. Siste periode fortsatte vi å presse Klyve høyt på banen, men aggresiviteten vår var ikke den samme som tidligere i kampen. Klyve klarte derfor å spille seg litt inn i kampen igjen med to scoringer. Vi klarte å gjenvinne kontrollen igjen og kampen ebbet ut med 7-3 til oss.

I dag var vi jevnt gode i alle ledd. Flere tegnet seg på scoringslista og Bjørn Olav fikk også en del å gjøre i mål - særlig i 3 periode.

Målscorere: Eirik (3), Christian, Jan Henning, Helge, Thomas{jcomments on}