Overordnet kategori: Innebandy
Treff: 1341

Nok en gang stilte vi med redusert mannskap. Mye reising blant Oilers sitt mannskap om dagen. Denne gangen stilte vi med kun 1 innbytter, men klarte likevel et meget sterkt uavgjort resultat mot en av seriefavorittene RA BIL, som forøvrig stilte med 11 stk og sitt beste mannskap. Når vi legger til at Kim hos oss spilte sin første og Tom sin andre kamp ever, er resultatet enda sterkere.

Vi fikk 2 tidlige mål i 1 omgang ved Svend-Martin og gikk til pause med 2-0. I 2 omgang slet vi og RA var "påkoblet" etter en svak 1. omgang. De satte tre kasser og gikk til pause med 3-2 ledelse. I siste omgang kjempet vi heroisk og klarte en scoring, samtidig som vi tettet igjen bak takket være et godt forsvar og en strålende keeper som vanlig.

Eneste negative i dag var at Eirik pratet på seg en to minutter - ikkje braFlau.