Overordnet kategori: Innebandy
Treff: 1315

{jcomments on}Torsdag 31. oktober på selveste Halloween stilte Oilers med et skrekkinngytende sterkt lag. Det var mange av de gode gamle gutta som fikk på seg trøya og var klar til kamp. Herkules var imidlertid også sterke og første periode ebbet ut med 1-0 til Oilers. I andre periode begynte Herkules å bli litt slitne og vi økte til 4-0. Vår eminente keeper Bjørn Olav stod veldig godt i målet, men ville gjerne ha litt mer trim, så han byttet plass med Jan Henning i siste periode. Jan Henning slapp inn en kasse allerede etter 1 minutt i siste periode og vi ble litt småbekymret. Han hentet seg imidlertid bra opp og ved kampslutt stod det 7-3 i vår favør. Nå har poenghøsten startet!:-)

Av spillere vi bør trekke fram, var det Christian Sætre. Han var BB og arbeidet hardt i denne kampen. Ellers stod Bjørn Olav glimrende i mål i de to første periodene og Sigurd gjorde også et bra comeback på backplass. Ellers spilte vi jevnt og bra alle mann og det var en fortjent seier!