Kampfakta:
Skienshallen 19.01 kl. 18:15
Oilers - PSD: 7 - 0
Målscorere: Daniel (2), Målsniken(2), Svensken (1), Eirik (1), Glenn-Ole (1)

Første periode starter litt tungt. Vi sliter med å få etablert spillet vårt, men vi forsvarer oss til gjenngjeld godt med hjelp fra en god keeper. Så første periode ender 0-0, og kampen er helt åpen!

Som vanlig blir vi bedre ettersom kampen går. Vi begynner å få i gang vårt kjente "Barcelona-spill" med passninger og gode enkelt prestasjoner. Svensken viser stor form og setter kampens første mål og slår hull i "ballongen"! Kampen går mer og mer i vår favør. PSD kommer med noen gode angrep, men ingenting slipper igjennom vår bakerste barriere. Vi putter et par fine mål til i løpet av andre periode, og går til pause med en komfortabel ledelse.

I siste periode har vi full kontroll. PSD har ikke mer saft i beina og kommer til kort i denne kampen. Målene kommer jevnlig og laget presterer opp mot optimalt (men har alltids noe å gå på)!  Heller ingen mål mot oss i dag.

Kort sammendrag: En solid seier seier basert på teamwork:D