18 | 06 | 2021

Nyheter

Vi er i gang med treningene og stevnene.  Sesongens første stevne var onsdag 31. oktober. Nå er det skytestevne annen hver onsdag (med litt pause rundt jul/nyttår) i Lundedalen i Skien til sesongen er over i midten av mars.  Den onsdagen det ikke er stevne, trener vi på samme sted. Se terminliste for stevnene under "Kamp".

Skytelokalet vårt ligger under Dominos (pizza) i Hesselberggt. i Lundedalen.  Inngangen er under selve brua, like ved skateboard-rampa.  Vi har gevær og ammunisjon, så du kan komme "som du er".  Vi har egen bane for luftgevær (10 meter) og miniatyrgevær (15 meter).  Fra i år av har vi en ny klasse hvor det er lov å skyte sittende.  Vanligvis er det stående skyting.  Vi skyter på elektroniske skiver, og du ser umiddelbart på standplass hvor mange poeng du fikk og hvor du traff.

Interessert i å prøve?  Ta gjerne kontakt med Henning Skåra, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., mob: 90 93 11 97 eller møt opp. 

 

 

Ressurser


Bruk grasrotandelen din i Norsk Tipping til støtte av HIP-BIL

Org.nr. 971322276

Link til sms-oppskrift og skjema