Kampfakta:
Skienshallen 06.12 kl. 19:15
Herkules Grenl IBK - Oilers: 3 - 4
Målscorer: Markus (3), Robert

Denne kampen mot Herkules ble en kamp med mye nerver. Herkules stilte med fire innbyttere og vi bare to. Jan Henning hadde fått med seg fetteren sin for anledningen så vi ikke skulle være helt uten bytte forran.

Vi startet offensivt og spilte bra fra starten og det tok ikke lang tid før Markus puttet det første målet. Etter dette hadde vi flere sjanser, men spillet satt ikke helt. Vi gikk til pause med 1-0. Det var diskusjoner om bruk av spillere forran og bak, men jeg ga meg ikke på å kjøre med samme rekke som første omgang da dette var massivt og ga Herkules få sjanser.

Andre omgang startet noe mer famlende og Herkules var nå aggressive. Etter noen minutter fikk de mål og spenningen i kampen økte. Dette var Herkules sin omgang og når fløyta blåste til pause lå vi under 2–1.

Tredje omgang løftet vi oss igjen og utlignet på nytt. Herkules la på et voldsomt press, men vi red av stormen. Når det var seks minutter igjen av kampen scooret vi igjen og tok ledelsen. Dette føltes godt, men det ble en kortvarig ledelse da Herkules snart utjevnet på nytt. Det begynte nå å nærme seg slutten og vi hentet frem de siste kreftene og la presset høyt. Dette ga resultater og Markus puttet på det siste målet som ga oss seieren.

Denne seieren smakte utrolig deilig med den harde innsatsen, få innbyttere og høy spenningen gjennom en jevn kamp. Vi hadde nok noen flere sjanser med stang ut enn Herkules, så slik sett var seieren fortjent. På den annen side satt ikke spillet vårt om vi sammenligner med forrige kamp. Grunnen til dette er nok at presisjonen lider når vi blir slitene. På spillersiden var det en solid innsats av alle spillere. Vil trekke frem forsvaret som sørget for at Herkules sjelden kom helt frem til farlige avslutninger selv om de var samspilte og hadde raske kontringer. I tillegg stod Tom sin beste kamp og det er gøy å se at han allerede har lært mye i sin korte keeperkarriere. Kan heller ikke la vær å nevne Markus som puttet de fleste målene i tillegg til å være nær ved å scoore noen til. Kamapen fortjener ternigkast fem for hard innsats som ga oss denne seieren.{jcomments on}