Kampfakta: {jcomments on}
Skienshallen 17.1.2013 kl. 19:15
Oilers - Løkka: 2 - 5
Målscorer: Thomas, Svend-Martin

God innsats mot Løkka på torsdag. Selv om Løkka har keepern på benken for tida er det rimelig optimistisk å forvente seier uten å stille med innbyttere mot dette laget. Vi åpnet bra og hadde kontroll første del av første omgang med et par gode sjanser. Så begynte det å glippe og Løkka fikk sitt første mål. Alle kjempet tappert, men presisjonen blir ikke god nok når pulsen er konstant høy. Resulat etter første omgang, 3-0 til Løkka.

Andre omgang vant vi, og det stod 1-3. I siste omgang la vi oss høyt med alle mann, utjevnet til 2-3 og fikk nytt håp. Det holdt imidlertid ikke lenge og vi måtte bare konstantere at dette ble for tøft. Alt i alt er 2-5 under disse forholda ikke noe dårlig resultat.