02 | 07 | 2020

HIP - BIL Innebandy tok en ny sterk seier over hardtspillende Kølla BK torsdag kveld 10. mars.

For første gang på lenge, hadde vi to fulle rekker i angrep, og det bidro til at vi kunne holde et høyt tempo hele kampen. En god keeper og hard jobbing av alle, gjorde at vi dro i land en fortjent 5-2 seier. Nå gjenstår det bare storkampen mot Kammerherreløkka igjen før vi tar en velfortjent ferie fra seriespillet.

Målvakt: Solid spill. Bjørn Olav har kommet inn som en nøkkelspiller i laget og hadde flere gode redninger.

Forsvar: Bra og tett i kroppen på fysisk sterke motspillere. Nydelig frislagsscoring av Arne. Arne har et så bra skudd at han godt kan skyte enda mer. Jan fikk et mål feilaktig annulert, men det ble scoret på den påfølgende straffen, så da fikk det ingen uheldige utslag for kampen.

Sentere: Kristian og Eirik spilte solid. Et par forsvarstabber av Eirik, men det fikk ingen følger heldigvis. Kristian hadde svært godt samspill med Robert og har bra ballkontroll og blikk for spillet. Eirik scorte tre inkludert straffen han "stjal" fra Jan. (skal aldri gjøre det mer Jan:-)).

Angrep: Luigi hever seg for hver trening og kamp. Bra kondisjon og ståpåvilje. Mangler noe på kølleteknikk, men det kommer med stormskritt! Robert, Helge og Sten Egil spilte solid. SE var hemmet av en strekk, men kompenserer med plasseringsevne og kølleteknikk.

Mål: Eirik (3), Arne (1) og Sten Egil

 

 

Ressurser


Bruk grasrotandelen din i Norsk Tipping til støtte av HIP-BIL

Org.nr. 971322276

Link til sms-oppskrift og skjema