05 | 04 | 2020

Informasjon

 K-Løp stridsklev u-skole.

 

Friidrett sesongen nærmer seg slutten. Det har vært 14 K- Løp i årets sesong. Disse har gått forskjellige plasser i Bamble, Porsgrunn og Skien her får en muligheten å se hvor fine turområder det er i Grenland. Vi oppfordrer alle til å delta på K- Løpene neste år, en fin mulighet til å trimme litt.

HIP-BIL arrangerte K- Løp ved Stridsklev u- skole tidlig i sommer . Her var det 345 stykker som deltok, det var noen få aktive på tidtaking (fellesstart) og resten startet i trim. Vil TAKKE de som var med og hjalp til å arrangere vårt K- Løp. Det siste K- Løpet gikk ved Skagerak arena i høst.

SKJEMA FOR REFUSJON FINNER DERE PÅ "FRIIDRETT" SIN SIDE........ 

Styret

Gruppeleder: Oddvar Gule, Tlf: 35510858 - 97658017,
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kasserer: Terje Gaaserud, Tlf: 35922540 - 35511604 Mob: 45606447,
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem: Helge Thorsberg, Tlf: 35501706

 

Hva vi gjør

Medlemmer fra gruppa deltar balndt annet i stafetter og løp.

TBK K-LØP
Friidrettsgruppa arrangerer et K-løp i løpet av sommerhalvåret. Det går fra Stridsklev ungdomskole og løypa er på ca 5,9Km. Det er rund 400 løpere som stiller. Noen tar det som en gåtur eller løpetur etter som en selv vil. I den aktive klassen er det ca 30 løpere som stiller og de løper på tidtagning.
I 2006 arrangerte gruppa K-løp og det var 415 løpere som deltok.

Hydrostafetten
I mai arrangerer gruppa sammen med resten av HIP-BIL Hydrostafetten. Den går rundt Gunneklev og består av 8 etapper. Ettapene er fra 450m til 1340m på asfalt og flatt terreng . Alle deltagere får en flott deltagerpremie og det er en Pokal til vinnerlagene i Herre, Mix og Dame klassen. Det er også satt opp Vandrepokal som må vinnes 3 ganger. I 2006 var det 29 lag som stilte. Ekserne (ikke HIP-BIL) kan også stille i Hydrostafetten.

Idrettsmerke
Gruppa har overtatt ansvaret for idrettsmerke. I 2006 ble det meldt inn 18 godkjente idrettsmerketagere til Telemark Idrettskrets.

Trening foregår fra Hydrohallen/Badstugarderoben hele året. Treningsdager er mandager og torsdager fra kl 1400 til 1600. Vi er nå seks/syv mann som følger denne treningen fast. 

Vanligvis foregår avlegging av krav til Idrettsmerke i august/september - aktuelle dager blir avertert i avisene av Telemark Idrettskrets eller ved oppslag på Hydrohallen.

Kravene til Idrettsmerke tas i følgende disipliner: Spenst, hurtighet, styrke og utholdenhet, i tillegg må kandidatene erklære treningsaktivitet over året

Friidrettsgruppa er representert i Telemark Bedriftskrets Friidrettsutvalg ved O. Gule som leder.

Ressurser


Bruk grasrotandelen din i Norsk Tipping til støtte av HIP-BIL

Org.nr. 971322276

Link til sms-oppskrift og skjema