07 | 04 | 2020

Informasjon

Styret

Gruppeleder & web: Hanne Baumann, Mob. 90924592  
E-post. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva vi gjør

Orienteringsgruppen er vanligvis aktiv på to områder: bedrifts-o-karusell og turorientering.

Bedrifts-o-karusell
Bedriftsorienteringskretsen samarbeider med klubbene i Grenlandsdistriktet om en o-karusell, med løp både på våren (april - juni) og på høsten (august - september). I de fleste løp er det flere løyper med varierende lengde og vanskelighetsgrad å velge mellom. Nybegynnerløyper er normalt på 1 - 2 km, mens vanlige løyper varierer fra 2 - 6 km. Noen løp er såkalt sprint med svært mange poster i løpet av 1.5 - 2 km. Det er valgfritt om man ønsker å løpe med eller uten tidtaking.  Alle som fullfører minst 8 løp blir premiert ved sesongslutt, og det er ekstra premie til de som fullfører alle løp. Fullført løp kan også oppnås ved å delta i tur-orientering. Informasjon og resultater fra løpene finnes på internett:
http://www.kongenavdrammen.net/grenlandskarusellen/

Tur-orientering
Orienteringsgruppen selger turorienteringskonvolutter for områdene i Porsgrunn, Skien og Bamble. Hver konvolutt inneholder kart og postbeskrivelser for flere områder, samt et klippekort for registrering. Konvoluttene selges til redusert pris, og kan i sommerhalvåret kjøpes i resepsjonen i Forskningsparken, B.92. Postene legges vanligvis ut etter påske og blir liggende ute til september. I tillegg til vanlig orientering er det i konvoluttene også tilbud om f.eks. barneorientering, sykkelorientering og ekstremorientering. Det kan variere fra år til år hvilken klubb som tilbyr hva, så sjekk gjerne opp før du kjøper konvolutt.

Ta kontakt med meg om du lurer på noe.

For orienteringsgruppa Hanne Baumann

Ressurser


Bruk grasrotandelen din i Norsk Tipping til støtte av HIP-BIL

Org.nr. 971322276

Link til sms-oppskrift og skjema