01 | 10 | 2020

Informasjon

Styret

Leder
Pål Klavenes
Yara, Bygg 18, mobil tlf. 95142187, email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Leder: Informasjon, Arrangementer, Innkjøp, Bekledning, Dugnadsarbeid

Kasserer
Knut Løvseth
Ineos, Bygg 83, tlf. 35007375, mobil tlf. 99226220, email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kasserer: Økonomi, Inn/utbetalinger, Søknader av økonomisk art

Sekretær
Tor Erik Helgesen
EDB ErgoGroup, tlf. 91742547, email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlemmer
Anders Omholt

Svein Hansen
Yara, B.177, tlf. 47828025, email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Styremedlem: TBIK-ritt, Premier, Løpsstatistikk, Materialforvalter, Hjelp ved arrangementer

Valgkomite
Stig Are Karlsen

Hva gjør sykkelgruppa

Om oss
Sykkelgruppa ved Herøya Industripark har for tiden ca 70 medlemmer. De fleste er mosjonister på ulike nivåer, men mange er også aktive når det gjelder trening
og rittdeltakelse på racersykkel eller off-road. Styret forsøker å legge til rette for alle kategorier, og har både lagt til rette for turer som alle kan være med og arrangerer
ritt som krever et visst treningsgrunnlag. Vi ønsker at flest mulig skal sykle sammen slik at det sosiale samholdet kan bli best mulig.

Flere av syklistene har deltatt i det prestisjetunge turrittet Paris-Brest-Paris (ca 120 mil) som går av stabelen hvert 4 år, og mange har også oppnådd gode plasseringer i lokale og nasjonale ritt.
Blant annet kom to av våre i mål på tiden 14 timer 48 min på Styrkeprøven Trondheim Oslo i 2003. Det viktigste er imidlertid å delta og få mange fine opplevelser sammen.

Vårt største arrangement er HIP 10’ern som går av stabelen på ettersommeren. Familier med barn sykler 2 runder rundt Gunneklev i Mini-tiern,
mens andre ryttere sykler den store runden rundt Farris på 10 mil. Fin stemning og mange flotte premier. På våren arrangerer vi K-Ritt.

Gruppas plan og visjoner
1. Legge til rette for sykkelaktivitet for medlemmene.
2. Støtte opp under deltakelse i ulike tur- og morsjonsritt.
3. Sosial arena for personer med interesse for sykkel.
4. Årlig arrangere turrittet HIPTiern

Gruppa kan tilby sykkeltøy med HIP-BIL sykkeldesign til gunstige priser

Gruppa har pt ingen organiserte treninger

Ressurser


Bruk grasrotandelen din i Norsk Tipping til støtte av HIP-BIL

Org.nr. 971322276

Link til sms-oppskrift og skjema